אמא שלי עשתה מיפוי עצמות כמה זמן אור לי להיות לידה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/02/2023 | 09:08 | מאת: קמילה

היי הגעתי יחד עם אמא שלי לבדיקה מיפוי עצמות שהיא צריכה לעשות. אני בהריון בחודש 7. הסבירו לי לא להיות לידה ככה שגם בקפה ישנבו בשולחות נפרדות. השאל אם זה הייתי כמה דקות בתוך המכון יכול להשפיע על העובר. ובנוסף כמה זמן אסור לי להיות לידה

זו בדיוק השאלה והבעיה. לא יודעים אם ישפיע או לא על הריון מסויים, אז נמנעים ככל שאפשר מחשיפה שאינה הכרחית לחומרים רדיואקטיביים ולקרינה מייננת (רנטגן, קרינת איקס) כך לגבי חשיפה במהלך הריון ובחיים בכלל. חלילה שפוגע, עלול להיות בעיתי. יש לפעול בדיוק לפי ההנחיות שקיבלתם, אמור להיות גם הגדרת זמן. אם עדין בחרדה תפני לצוות הרפואי שמטפל בך ובאמא שלך לקבל תשובות נוספות, כי להם יש את התיקים הרפואיים המלאים והמידע השלם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות