שימוש בחומרי ניקוי בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/01/2023 | 00:52 | מאת: צליל

שלום רב, מהן ההמלצות לגבי שימוש בחומרי ניקוי, כגון אקונומיקה, לנשים בהריון? האם יש חומרים שאסור להשתמש בהם? האם כדאי להשתמש במסכת קורונה בזמן הניקוי ? האם יש עדיפות לשימוש בחומץ על פני חומרים סינתטיים? אודה להתייחסותך

אין הגבלה של מערכת הבריאות על שימוש בחומרי ניקוי כולל אקונומיקה בהריון. כמובן צריך להקפיד על הנחיות השימוש (כמו תמיד). מסכת קורונה עוזרת לקורונה לא עוזרת בכלל בעבוד עם אקונומיקה, מדובר על גזים, אדים, הם עוברים את המסכה בלי בעיה בכלל. להריון לא משנה אם זה חומרים ניקוי כאלה או אחרים.

27/01/2024 | 02:49 | מאת: אלמוג

השתמשתי בחומר לניקוי התנור ואני שבוע 8 להריון. אני בלחץ כי לאחר השימוש הרגשתי מעט חנק מהאדים וקראתי שזה מסוכן לעובר ועלול לפגוע בו עד להביא להפלה. אשמח לתשובה למה מותר ולמה אסור להשתמש ועד כמה זמן מסוכן. תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות