עובש בקירות חדר ילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/01/2023 | 21:29 | מאת: רפאל

שלום ד״ר ורד כל שנה אותו סיפור עם העובש בדירה במקומות מסויימים אני מצליח להשתלט אך יש לנו בחדר ילדים גם מאחורי מיטה קומות מים צמוד לקיר וגם מאחורי ארון בגדים די הרבה עובש שחור. השאלה שלי אם אני שם כפפות ומסכה N95/N98 ומשקפיי מגן זה מספיק? ואני שואל כי קראתי שצריך להיזהר שלא יעוף לעיניים ועל השיער וכו אז זה באמת ככ מסוכן ?!? אני תקוע עם הטיפול בזה תודה רבה על העזרה

הפורום לא נותן הנחיות ולא יעוץ לדרכי פעולה. זה שנראה שחור, לא אומר שזה עובש שחור. ואם חוזר כל שנה אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיטפל בבעיה לעומק. אם יש מקור רטיבות לחסל אותו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות