צבע אפוקסי לרצפת מחסן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/01/2023 | 18:54 | מאת: דנה

ערב טוב, בסוף יום העבודה, יצאתי מהמשרד לכיוון היציאה ובדרך יש מחסן גדול, כמו האנגר, צבעו שם חלק קטן מהרצפה במעבר בצבע אפוקסי שהיה טרי עם ריח בולט, עברתי בלית ברירה בצמוד לקטע הזה כדי לצאת, 15-20 שניות והייתי כבר בדלת היציאה, האם יש בעיה עם מעבר כזה והנשימה של האדים? תודה

כמו כל חשיפה מזדמנת לאוויר לא נקי, אף פעם לא כדאי, אבל חשיפה אחת בדרך כלל לא בעיתית. חבל שמקום העבודה שלך לא מקפיד על הנחיות בטיחות לעובדים.

11/01/2023 | 06:58 | מאת: דנה

תודה, האם מספר שניות נחשב לחשיפה? האם אחת לכמה שנים זה נחשב לחד פעמי?

גם שניה נחשבת לחשיפה, כל חשיפה היא חשיפה. פעם בכמה שנים למספר שניות נחשב בהחלט לחד-פעמי, מזדמן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות