חשיפה לסיגריה בזמן הליכה ברחוב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/12/2022 | 12:29 | מאת: יניב

שלום ד"ר, כשהלכתי עם התינוקת בת 3.5 חודשים בעגלה נאלצתי לעבור ליד אדם מעשן והרחתי את עשן הסיגריות שלו , כמובן שהתקדמתי הלאה מבלי להתעכב. מטרידה אותי המחשבה שהתינוקת נשמה את עשן הסיגריות . האם יכול להיגרם נזק מרגע שכזה???

בלי להפחיד... האוויר שנושמים לא הכי נקי, אז כל נשימה חושפת אותך, אותה ואת כל אחד לחומרים שבאוויר. כמובן שרצוי מאוד להמנע מחשיפה מיותרת לעשן סיגריות, אפקט העישון הפסבי, במיוחד את הקטנטנים. סיגריה מקרית... כנראה שהקטנה לא נשמה כלל, היא בעגלה והעשן היה מעליה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות