קרינת לייזר הסרת שיער

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/12/2022 | 20:14 | מאת: נועה

היי בטיפול לייזר כמובן שמתי משקפי הגנה אבל כשמורידים את המשקפיים לאחר הטיפול יש תחושה בעיניים מוזרה כזו זה הגיוני? והשאלה החשובה זה אם כשהייתי עם משקפיים מוגנות כמובן אבל הרגשתי ממול העין הבזק אחד של הלייזר לא האור האדום אלא הלבן וכשהורדתי את המשקף מוזר כזה אבל הסתדר לאחר כמה דק אין פגיעה חלילה? כמובן שלהבא אדאג למיליון אחוז בטיחות וזהורןת כמובן על עצמינו!

לא הבנתי את הדברים שכתבת, חלקם גם לא מתאימים לתאור הסרת שער בלייזר. לא רואים את אור הלייזר של הסרת שער. מקווה שהמשקפיים משקפי לייזר באמת. אם יש לך תחושה לא נוחה בעיניים לגשת לבדיקה אצל רופא/ת עיניים

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות