ישיבה בקרבה לפתיליות חימום מזון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/12/2022 | 07:11 | מאת: ריטה

שלום, ישבתי אתמול במסעדה, הניחו על השולחן מעין מנגל ועליו האוכל ובתוכו פתיליות חימום כדי לשמור על האוכל חם, השולחן לא היה גדול והמנגל ישב ממש בסמוך אליי, אפשר היה לראות את הלהבות הקטנות הכחולות שיוצאות מהפתיליות, האם יש איזושהי בעיה מבחינת העיניים להסתכל על הלהבות או מבחינת הנשימה בקרבה כזו? תודה רבה ויום טוב

בדיוק כמו בישול על גז, להבה שיש בכל כיריים ושימוש בגז בישול שעושים בבית. לא אמורה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות