צבע בקירות והתאדות עם הזמן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/12/2022 | 11:53 | מאת: מגי

שלום, האם יש סכנה שהצבע בקירות חדרי הילדים יתאדה ויפלוט חומרים רעילים שיחדרו לנשימה במשך הזמן?

צבע קיר לא מתנדף עם הזמן ולכן גם אין חומרים מסוכנים שיחדרו למערכת הנשימה. יכול להתפורר ולהתפזר, ותורם לאבק שיש בבית ומתנהג כמו אבק שנושמים במהלך כל יום.

16/12/2022 | 20:10 | מאת: מגי

אז מדוע מוכרים צבעים בריאים ללא כימיקלים לשימוש בחדרי שינה למשל

כי פעם הצבעים הכילו חומרים פחות ידידותיים לאנשים. אם הצבע מחברה מוכרת, וההצהרה שמתאים לשימוש לצביעה ביתית או מידע דומה, אז זה מה שזה. ושוב, כמו התשובה הקודמת. צבעי קיר הם לא נדיפים, יכולים להתפורר ולפזר אבק, אך לא נדיפים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות