סיבים שיוצאים מסווצר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/12/2022 | 13:17 | מאת: יהונתן

שלום כאשר אני לובש סווצר ואני רטוב, חליקיקים מהסווצר יורדים ממנו ונשארים על העור בסוף זה מתייבש והופך לכדורים קטנים של בד גם ששטפתי אותו וסחטתי זה היה נראה שיורד צבע וכניראה זה אותם חלקים מהבפנים של הסווצר השאלה אם זה מסוכן נשימתית?

סיבים גדולים מדי לא חודרים לעומק מערכת הנשימה ובודאי לא רטובים. קצת תמיד, בלי קשר לרטוב/יבש. באוויר יש הרבה מאווד חלקיקים ואתה וכולנו נושמים אותם בכל נשימה. לכן יש מערכת סינון באף, ושיעול, ולחה, ועוד מערכות הגנה.

13/12/2022 | 23:09 | מאת: יהונתן

תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות