גירוד שאריות מדבקה מקערת זכוכית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/11/2022 | 09:53 | מאת: רוית

שלום, קניתי קערת זכוכית שהייתה מודבקת עליה מדבקה של היצרן, ניסיתי להוריד אותה ונשארו סימני דבק, השתמשתי במגרדת עם להב פלסטיק והפעלתי כח כי הדבק עיקש, הרגשתי חיכוך בין הקערה ללהב, האם פלסטיק יכול לשרוט/לשייף זכוכית? במידה וכן, האם ייתכן ונשמתי את חלקיקי הזכוכית שגורדו/שויפו? תודה

לא

30/11/2022 | 18:53 | מאת: רוית

תודה, האם התשובה זהה גם בנוגע לשימוש "בספוג הפלא" על זכוכית?

חבל לשרוט את הכלי, אבל החלטה שלך מאחר שכנראה את לא מכניסה את הפנים לתוך הקערה בזמן הניקוי אז לא סיכון נשימה להדגיש, אם בכלל יש חלקיקים, שבכלל עולים לאוויר, דבר שכנראה בכלל לא קיים, מדובר בכמות אפסית של חומר שפחות ממה שאת נושמת באוויר כל הזמן.

30/11/2022 | 20:50 | מאת: רוית

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות