ייבוש בגדים במייבש כביסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/11/2022 | 12:06 | מאת: יהונתן

שלום, האם יש סכנה כלשהי לייבש בגדים במייבש, שבסימון הוראות יצרן כתוב לא לשים במייבש? בגדים פשוטים כמו קפוצון וטרנינג

לגמרי לא בעית בטיחות!! בעית איכות הבגד, כי היצרן לא רוצה שהבגד ימתח/יתכווץ במהלך הייבוש במייבש, אז הוא כותב את ההוראה בהתאמה. רוב הוראות הכביסה הן מהיבט של איכות הבגד וכלל לא קשורות לבטיחות.

27/11/2022 | 14:07 | מאת: יהונתן

אוקיי תודה חשבתי פשוט שאולי הבגד לא יהיה בטיחותי או יפלוט משהו ולכן יש אזהרה אז נטו מבחינת איכות עדיף שלא?

בדיוק

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות