הנחת פרקט בחדרי ילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/11/2022 | 12:25 | מאת: גל

שלום, האם בטוח להניח פרקטים בחדרי ילדים? יש כל מיני סוגי פרקטים-למינציה או עץ מלא. את חלקם מדביקים ואת השאר מקליקים לכדי חיבור. האם בטוח לשים בחדר ילדים? תודה ד"ר

אפשר לשים פרקט בחדר ילדים. תבדקו שבאמת מתאים, כי ילדים עלולים לקלקל אותו בקלות. ברור שיש הרבה סוגים, תבחרו מה שמתאים לכם.

20/11/2022 | 06:40 | מאת: גל

אני מדבר על רעילות החומר אם יש, למינציה ממה זה עשוי? הדבקים שמשתמשים בהם. מה בריא יותר?זה או קרמיקה?

ישנם הרבה מאוד סןגים ועושים שימוש בסוגים שונים של הרכבים ודבקים. למינציה זה שיטת שכבות, לא אומר מה ההרכב. תבדקו את המפרטים של כל סוג פרקט שאתם מתעניינים בו, ותבחרו את המתאים לכם, או שתחליטו שלא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות