בחירת חומר דלתות פנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/11/2022 | 15:48 | מאת: מאיר

שלום, עליי להחליף את הדלתות בביתי, הומלץ לי על דלתות סיבית עם מילוי פלקסבורד ודבקים עמידים למים. האם יש סיכון בחומר המוצע? האם בטיחותי לבית עם ילדים קטנים? תודה

כל מוצר יש בו סיכונים. תבדוק אם יש לדלתות תו תקן של מכון התקנים. וכמו שאנחנו חוזרים ואומרים, משרד הבריאות אומר לאוורר את הבתים. יש הרבה ציוד, ריהוט, חומרים בבית שפולטים חומרים מסוכנים לאוויר, ולכן אוורור חשוב.

16/11/2022 | 10:13 | מאת: מאיר

הוא אכן הציג אישור של מכון התקנים אולם זה הסתיים ב30/10/2022 האם זה מהותי או שאפשר לרכוש?

שיציג אישור מחודש, אחרת מה הטעם? אם פעם עשית טסט לרכב לא צריך לחדש? פג תוקף, אין לו אישור.

17/11/2022 | 06:39 | מאת: מאיר

הוא אומר לבדוק ברשם החברות כיוון שברגע שהאישור פג יש שנה הארכה אוטומטית להוציא חדש..

אתה צריך לבדוק?! שהוא יציג לך מסמכים עדכניים. ומה קשור רשם החברות לאישור של מכון התקנים?

24/11/2022 | 12:12 | מאת: מאיר

היי, הוא הציג אישור כי הם נבחנו ונסקרו עי מכון נתקנים הישראלי ונמצאו מתאימים לדרישות התקן ISO9001. האישור תקף לייצור של דלתות עץ ומלבנים. זה מה שאני מחפש?

לא! זה אומר שיש להם מערכת ניהול איכות שקוראים לה איזו. זה תקן ניהול שיש לאלפי ארגונים בארץ ומליונים בעולם. מתייחס לאופן בו הארגון מתנהל. אין שום קשר, מדגישה שום קשר! לאישורים למוצר.

25/11/2022 | 08:39 | מאת: מאיר

אפשר לשלוח לך את האישור באופן פרטי כדי לוודא?בכל זאת כתוב בו ייצור דלתות ומלבנים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות