עובש בבגדים ובניירת חשובה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/11/2022 | 08:58 | מאת: Nes

שלום האם עובש בבגדים שבחלקם היה רק ריח ובחלקם ממש ראו עובש כתוצאה מלחות עובש בקירות יוצא בכביסה עם קליה וניש שעה פלוס חום שישים מעלות? ואם לא מה אפשר לעשות עם בגדים שלא יכולים לעבור הרתחה והאם מסוכן? לגבי ניירת חשובה שאין עליה עובש ממש רק ריח האם לשים בוואקום שלושה ימים עוזר? נבגי עובש עובש הם אירוביים? אם לא מה הפתרון? תודה רבה, כנל לפלסטינים וכו' כי העובש היה בכל הבית כמעט.....

וואקום?! איך הגעת לזה? דווקא הסבונים האלה?! וששים מעלות ממש לא מספיק. מה שלא ניתן להרתחה, יש חומרי חיטוי שונים. מאחר שכנראה היה לכם אירוע עובש רחב, כדאי להזמין איש מקצוע שיראה את הדברים מקרוב וינסה לעזור.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות