לגבי פולימר כבד האם מהוה סיכון?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/11/2022 | 07:51 | מאת: אביב

בוקר טוב ורד קניתי מסחטת מיצים שהבסיס שלה עשוי מפולימר כבד מה זה פולימר והאם בשימוש במזון הוא בטוח לשימוש?

פולימר כבד הוא לא סוג של פולימר אלא שדחסו את החומר לצפיפות גבוהה להעלות את העמידות שלו. פולימר זה המשפחה הענקית של חומרים כמו כל הפלסטיקים והניילונים למיניהם ולסוגיהם וגם חומרים דומים. אז, מהבחינה של כבד אין בעיה, רק דחוס, נותן משקל. מה שקובע מה החומר. אם זו מסחטת מיצים, צריך להיות עליה סימון שמיועד למזון.

10/11/2022 | 14:09 | מאת: אביב

הסימון על גבי האריזה?

אולי יהיה על האריזה, אך האריזה היא לא המוצר, ובדרך כלל מתיחס לחומר האריזה. צריך להיות על המוצר עצמו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות