האם חומץ לבן מסוכן למגע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/11/2022 | 09:06 | מאת: שאלה

שלום, ניקיתי את הכפכפים שלי עם חומץ לבן מעורבב עם מים כדי להסיר ריח. האם אפשר עכשיו ללבוש את הכפכפים או שזה מסוכן שהרגליים יגעו בשאריות של החומץ הלבן שמן הסתם ספוג קצת בכפכפים ויגע ברגליים?

אתה אוכלת חומץ לבן, לא בדיוק בעיה

08/11/2022 | 15:08 | מאת: שאלה

זה שונה כי אני בבית כל הזמן עם כפכפים, זה יכול להיות גם 10 שעות רצוף ביום כי יש לי עבודה מהבית כך שיש מגע ישיר הרבה זמן יום אחר יום. בצורה כזאת זה לא בעיה? תודה

אז נתחיל מההתחלה אם את לא יודעת מה חומר עושה, כל חומר, אל תשתמשי בו אף פעם. חומץ! לא יותר! כן, חומר שאוכלים, פחות בעיתי אפילו ממיץ לימון, פחות בעיתי מהלק על הציפורניים. חומר שנדיף, חומר שלא נספג לכפכפים שלך ואם קצת נספג מזמן כבר התנדף.

08/11/2022 | 20:40 | מאת: שאלה

סליחה על החפירה, אבל לא הבנתי את הכוונה במילים - "מזמן כבר התנדף". זה לא נראה לי מתנדף לגמרי ונעלם לא? ויש גם ריח. אם היה נעלם לחלוטין אז לא היה אמור להיות ריח לא?

יש ריח? ומה היה הריח קודם? וכפי שכבר ענינו שוב ושוב בעבר, ריח הוא לא מדד לכמה חומר יש והאם מסוכן או לא. חומץ מתנדף, זה האופי של החומר. אם את חושבת שיש עדין קצת, תאווררי את הנעלים בחוץ. ושוב, חומץ ובודאי ובודאי אם אפילו נשאר כמויות אפסיות, זה בדיוק אפסי, לא משפיע. ו... הנעל עצמה, סביר שיש בה חומרים הרבה יותר מסוכנים מאשר חומץ שניתן לאכול ושהוא בכלל נדיף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות