תנור בו נמס פלסטיק, נזק לתחתית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/11/2022 | 12:00 | מאת: אוראל

בס׳׳ד שלום רב, בטעות נשכח בתנור שלנו משהו מפלסטיק ונמס תוך כדי הפעלה. היה ריח חזק ולאחר מכן ראינו שמה שנמס נדבק לתחתית התנור. ניסינו בדרכים שונות להסיר את מה שנותר, אך נראה שהניסיונות פגעו בתחתית התנור. מאז הפעלתי את התנור פתוח לאוורור, ועדיין יש ריח (לא פלסטיק, אבל משהו אחר, אולי חומר חדר לתחתית). האם ניתן להשתמש בתנור, או שעדיף לקנות אחד אחר (מבחינת סכנה של אדים הנפלטים).

בשלט רחוק? נראה לך מקצועי? כל התיאור שלכם של התנור והריח לא מתאים. תמיד אפשר להביא איש מקצוע שיסתכל על הדברים מקרוב. תקנה/אל תקנה החלטה שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות