ריח שרוף משואב אבק נייד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/11/2022 | 21:14 | מאת: טל

ערב טוב, יש לי שואב די חדש שמדי פעם פולט ריח שרוף בעת השאיבה (הוא נבדק ונמצא תקין...), שאבתי קטע קטן וברגע שהרחתי את הריח, עצרתי ופתחתי את התריס והחלון שבסמוך למקום השאיבה, האם מעבר לחוסר הנוחות, זה מזיק לבריאות? תודה.

אם יש ריח של שרוף אז משהו לא תקין בכל זאת. שרוף כמו כל חומרי שריפה. כמובן מדובר בכמויות אפסיות של חומרי שריפה. אך, עדין לא ניתן לדעת כלום אם לא יודעים מה קורה שם בדיוק. כמו שאמרתי, כנראה משהו בכל זאת לא 100% בציוד, כי לא צריך להיות ריח של שרוף בשום זמן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות