התחשלמות ממכשיר לא מחובר לחשמל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/11/2022 | 12:46 | מאת: יוסף

שלום, האם אפשר להתחשמל ממכשיר שלא מחובר לחשמל? מחשב/טלפון. הוצאתי את המחשב הנייד מהחשמל. הוא היה במרחק ממני הזזתי אותו עם הרגל. ויש לי הרגשה של זרמים בידיים ברגליים לפעמים גם עכשיו.. יכול להיות שזה בכלל לא קשור לזה אלה לויטמנים או משהו כזה. האם אפשר להתחשמל מבלי להרגיש ממכשיר לא מחובר. סיטואציה אחרת האם זה מסוכן לשבת לשכב על כבל של מחשב נייד בלי לשים לב?

אין התחשמלות ממכשיר חשמלי שעובד רק כאשר מחובר לשקע חשמלי עובד. אין בעיה חריגה ללשכב/לשבת על כבל חשמלי תקין שמחובר למכשיר תקין.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות