סימוני כביש טריים - בעייתי?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/10/2022 | 15:31 | מאת: משה

שלום, האם יש בעיה במעבר קצר בסמוך לסימוני כביש (סימוני נתיבים, קו עצירה וכו') טריים שנצבעו חצי שעה-שעה לפני כן? כמובן שמדובר באוויר הפתוח. האם מדובר בצבעים על בסיס מים או שמן? תודה

אין בעיה לעבור ליד פסי דרכים כאשר צובעים אותם. לא כדאי לעבור על הפסים עצמם כדי לא לקלקל אותם ולתת להם זמן להתייבש. יש סוגים שונים של צבעים והרכבים, תלוי בחברות, ולדבריהם הם עומדים בתקן הישראלי הנדרש. על בסיס מים אין, יש על בסיס ממס ויש כאלה שללא תוסף.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות