פלסטיק בסירי טיגון AIR FRY?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/10/2022 | 14:32 | מאת: אביב

צהריים טובים סירי הטיגון שמוכרים היום הגוף של המוצר הכוונה המעטפת החיצונית של המכשירים ולפעמים גם חלקים בפנים יש שם גם הגעה ל300 מעלות זה בטיחותי לעשות אוכל על חום בין 200-300 מעלות בגוף שמוקף פלסטיק או שיש בתוכו חלקי פלסטיק האם יש תקינה לזה בכלל?

ככה סתם להשכלה כללית יש חומרי פלסטיק שעמידים ב 1000 מעלות ויותר. זה שיש פלסטיק, אחד מאלפי סוגים לא אומר שזה פלסטיק בעיתי. אם המוצר מיועד לשימוש סביר להניח שהוא נבדק בתנאי טמפרטורה גבוהים מאלה של תהליך הטיגון הרגיל.

21/10/2022 | 15:37 | מאת: חיים

ויש גם אלמנט מרכזי כמעט בכל סירי הטיגון שהמחבת או התושבת עשוים אלומניום בציפוי נון קרמי אלומיניום זו מתכת בעייתית למגע עם מזון?

אותה התשובה כמו הפלסטיק

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות