שלום פעם ראשונה שעשיתי שילוב כזה של ניקוי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/10/2022 | 15:25 | מאת: שלום בחורה בת 19

תמיד אני מנקה רק ב00 של האסלות אבל ממש הגזמתי שפכתי המון המון 00 גם על האסלה מסביב ממש לחצתי על הבקבוק ושפכתי ואז לקחתי קערה ושמתי בה מלא מלא כלור ומים ושפכתי בשירותים ועל האסלה תוך כדי שאני מנקה הרגשתי שיעול שמשהו נכנס לי לפה ולא יכולתי יותר עכשיו אני חיה ונושמת אבל קצת לא נעים המשכתי לנקות כועסת על עצמי בורות שלא ידעתי שזה מסוכן האם זה באמת מסוכן? זה יכול לגרום לי לנזק ממש?

12/10/2022 | 15:26 | מאת: המשך

הרגשתי לא נעים בעיניים ממש ממש כאילו משהו מציק בעיניים הרגשה של משהו נכנס אבל לא באמת שם ולא יכולתי יותר כאילו משהו נכנס לי לפה ולא נושמת עכשיו קצת יותר טוב אבל לא נעים.. מה לעשות לשכוח מזה זה יעבור?

ללכת מידית לחדר מיון לקבל טיפול

כן, מסוכן מאוד ללכת מידית לחדר מיון

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות