שאלה לגבי אסבסט בחומר איטום שחור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/10/2022 | 16:03 | מאת: יפעת

שלום. קראתי שבעבר היה חומר שנקרא מסטיק שחור ששימש לאיטום והכיל סיבי אסבסט. שמתי לב שבחלק התחתון של שיש המטבח שלנו מרוח חומר איטום שחור, שכנראה נועד להגן על השיש מפני רטיבות וכבר נמצא במצב די מתפורר. יש דרך לדעת אם חומר האיטום השחור הזה מכיל אסבסט? או שזה לא נפוץ? ואיך כדאי לנהוג בחומר השחור המתפורר הזה עדיף להסיר אותו או אולי להימנע ולצפות אותו בחומר אחר? תודה וחג שמח.

לא יודעת היכן קראת ומה קראת, בלי מראה מקום רציני לא אמור להיות, אין לזה שום תועלת בחומר איטום שיש. תמיד אפשר לשים שכבת ציפוי אקרילי, או הכי טוב להזמין איש מקצוע שיטפל בבעית האיטןם

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות