שאלה לגבי הבטיחות של הטפלון היום?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/10/2022 | 00:39 | מאת: אביב

לילה טוב התכתבתי עם חברת פיליפס והם אמרו לי שמאז 2013 כל ציפויי הטפלון הם PFOA-free זה נכון? שאלתי לגבי ציפוי לטוסטר אובן במטבח

PFOA הנו חומר הגלם ליצור של הטפלון, הוא לא הטפלון. בעבר היה נשאר מעט מחומר הגלם לכוד בפולימר (בטפלון) ולאט משתחרר. מאז הטכנולוגיה השתפרה, וכבר לא תמצא חומר גלם בפולימר. טפלון עצמו חומר מאוד יציב ולא מתפרק בקלות. פרורי טפלון הם טפלון ולא חומר הגלם. לידיעה כללית, בעשרות מוצרים צריכה שונים ומגוונים סביבנו יש PFOA רק אנחנו לא מודעים לזה, כולם זוכרים רק את הטפלון. ההחלטה כמובן שלכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות