קוסמטיקה בבית.......

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/10/2022 | 16:47 | מאת: שימי

שלום האם זה נכון שעסק של קוסמטיקה בבית כגון בניית ציפורנים וכו. גורם לבעיות בזיהום אוויר בבית. אמרו לי שהחומרים (כמו אקריל) נדבקים ממש למזגן ברמה שהחומרים נשארים קבוע בחלקי המזגן ואז יוצא ממש אוויר רעיל מהמזגן גם אחרי שנים. מעוניין להשכיר בית ולאשה יש עסק של קוסמטיקה. האם השמועה שכתבתי לעיל נכונה או שזה שטוית?

לא יודעת מהיכן המידע התמוה הזה. איך קופצים החומרים מהשולחן של הקוסמטיקאית למזגן?! תשכיר או לאו, זו החלטה שלך.

10/10/2022 | 20:55 | מאת: שימי

ההנחה הייתה שהם מגיעים למזגן בגלל הגזים שיוצאים מהחומרים של הקוסמטיקה והציפורניים כמו אקרילי במהלך העבודה של הקוסמטיקאית, נדבקים למזגן ,ואז בכל הפעלה של המזגן הם יוצאים לחלל הבית, גם אחרי שנים. אז אפשר להבין שזה סתם מידע מוטעה ושטויות?

לא יודעת מה המקור למידע שלך

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות