תודה לך על התשובה .....מה הכוונה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/10/2022 | 08:20 | מאת: אמא

אני אמא שכתבתי למטה על בת 11 שמה שהייתה שמה מחשב נייד עליה מה הכוונה עלול לבשל קצת חלובני הגוף האם היא נפגעה מזה? נראה לי בטח שהייה מתחמם הייתה מרחיקה את זה

בלי חרדות ואת לגמרי מכירה את הדברים פשוט לא מקשרת. כאשר חום הגוף עולה (נגיד חום משפעת) ומגיע ל 40-41 נלחצים (זה מותר) כי החלבונים בגוף והמערכות שלנו לא אוהבות טמפרטורה כל כך גבוה כי מתחילות פגיעות בחלבונים ובתפקודי מערכות. אותו הדבר גם בשמש, כאשר חום הגוף עולה מאוד, סכנה. ואותו הדבר גם כאשר מבשלים ביצה לדוגמא. אז, כאשר המחשב פולט חום, וטמפרטורת הגוף עולה, אז יכולה להיות בעיה. בפועל, כאשר מתחיל החום לעלות אנחנו מזיזים את המחשב, שמים משטח מפריד... כאשר החימום הוא די חיצוני, עדין יכולות להיות פגיעות במיוחד... לגברים, וזה בטוח לא חדש לך. אם מישהו מתעקש להשאיר את המחשב עליו ולקבל כוויות, בעיה אחרת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות