קרינה ממחשב נייד......

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/10/2022 | 18:45 | מאת: אמא לחוצה

הייתה לפעמים צופה בסדרה במחשב נייד תוך שהיא יושנת על המיטה והמחשב הנייד על רגליים או בטן עם בגדים ולפעמים צמוד לה שעה ביום ולפעמים יום אחרי יום אבל לא כל יום מקוטע לאחרונה קראיתי הקרינה ממחשב נייד מסוכנת ולא ידעתי את זה וכבר אמרתי לה והיא כבר לא שמה את זה על הגוף שלה אבל אני אמא מאוד חרדתית ויש לי פניקה ממחלות וחרדה והתחלתי לחשוב כל יום האם נזגרם לה נזק שהיא הייתה משתמשת בצורה כזו אגב אני יודעת שהרבה אנשים עושים אותו דבר אבל אני מאוד חרדה האם יש מקום לדאגה

קרינה... ממש לא! יכול להיות התחממות של המחשב בגלל פריקה של הסוללה. בדרך כלל לא בעיה, אך אם חם מאוד, עלול לבשל קצת את חלבוני הגוף. מעבר לזה...דאגה וחרדה מובילים לפגיעות בריאות חמורות, וכדאי להמנע מהם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות