רטיבות בקיר ללא סימני עובש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/09/2022 | 14:53 | מאת: טל

שלום, חג שמח. בדירה שאני שוכר יש קיר אחד בחדר הכביסה שסובל מרטיבות בחלק התחתון, הוא מתקלף, ניסו לטפל, לאטום, לצבוע, זה החזיק מעמד מספר חודשים וחזר שוב, אין סימנים של עיגולים חומים/שחורים, רק הרטיבות והקילוף, החדר גם לא ממש מאוורר (אין בו חלונות), אני נמצא בו בערך פעמיים בשבוע, 10 דקות, רבע שעה כל פעם, כמה זה נורא/משמעותי? האם מותר להתקרב/להתכופף לאזור הקילוף על מנת לקחת משהו שמונח לידו? תודה רבה

שיתקנו, לשים שכבה לא פותר את הבעיה. נכון שעכשיו אין עובש, אך עובש עלול להתפתח בהמשך. מאחר שזה לא בחדר שנמצאים בו כל הזמן, אז מעט לחות לא פוגעת (בהנחה שאתם בריאים ואין בעיות נשימה).

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות