חומרי ניקוי ספת בד ..

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/09/2022 | 20:31 | מאת: אלונה

שלום, אני רוצה להזמין ניקוי ספת בד בבית. בשיחות שלי עם החברות, כולן ציינו כי לצורך הניקוי משתמשים החומרים כימיים שלאחר 24 שעות כבר אין שום זכר מאחר והם מנקים / שוטפים אותם עם כלי עבודה מיוחדים. עכשיו השאלה מה זה חומר כימי? גם כלור בהגדרה של כימי? יש לנו תינוק בבית ולכן שואלת. אגב אין לי בעיה לא להיות בבית 24 שעות, השאלה אם החומר לא נספג קבוע??

יש הרבה מאוד חומרים שבשימוש. לא מדובר בכלור כמובן, זה מלבין ולא משתמשים בו. אחריות החברה המנקה לספק לך את המידע ואיך להתנהל. אם חוששת אל תנקי את הספות.

23/09/2022 | 19:53 | מאת: אלונה

תודה.. כמובן שתא כלור רק הקבלתי לחומר כימי. בעל המקצוע אומר שהחומר מתנדף אחרי 24 שעות, עדיין אני חוששת.

כמו שענינו קודם, אז אל תנקי את הספה. בלי לדעת בדיוק מה החומרים שישתמשו בהם לא ניתן לתת תשובה מעבר לזה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות