תורן עם מס אנטנות מול הבית שלי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/07/2022 | 00:15 | מאת: ליאור

שלום..אנחנו גרים כבר ם שנים מול תורן עם אנטנות סלולוריות בעקך 190 מטר. האם יש סכנה מאנטנות סלולריות ?

איזו סכנה לדעתך?

11/07/2022 | 23:04 | מאת: ליאור

מחלות סרטן ....? הרי ידוע שקרינה לא בריאה והיא מחממת תאים בגוף...

11/07/2022 | 23:35 | מאת: ליאור

.

יופי! מעולה! אז, כאשר מתמקדים בעובדות קל יותר. קרינה אלקטרומגנטית בתחום המיקרוגל מחממת. אבל, מה לעשות? האנטנה לא נמצאת במרחק שהיא יכולה לשנות את טמפרטורת הגוף (לפחות עליה של מעלה תוך שש דקות). גם סמוך אליה לא בעיה, כי האנטנה גבוהה, אם לא תשב עליה למעלה, בזמן שידור עוצמתי לא בעיה. רוב האנטנות העוצמה שלהן נמוכה ולא מהוות אפילו סיכון חימום בודאי לא במרחק של עשרות מטרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות