שאריות אלומיניום בגביע יוגורט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2022 | 07:14 | מאת: נגה

שלום, לפעמים כשפותחים מכסה של יוגורט, נשארים כמו פירורים מבריקים קטנטנים של המכסה על הגביע, איפה שהמכסה היה מודבק לגביע, כשאוכלים לפעמים היוגורט נוגע בשפה העליונה של הגביע לפני שמגיע לפה, זה לא מזיק? ומה ההגיון שאנשים יאכלו אלומיניום? תודה

1. מכסה האלומיניום מצופה בפלסטיק 2. לא צריך לאכול (אם לא משתמשים בכפית) דווקא מהצד שיש עליו חתיכות, אפשר מהצד השני 3. לכל חומר מוגדרת החשיפה המותרת ליום מטעם משרד הבריאות. באוכל, בשתיה, באוויר... נחשפים לחומרים מסוכנים בכמות קטנה, כולל אלומיניום, הכמויות האלה נלקחות בחשבון. 4. ואם לא יעשו מכסה אלומיניום מצופה בפלסטיק, במה ישתמשו? החומרים האחרים את חושבת שיהיו יותר בטוחים?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות