שינה בחדר ממד ללא חלון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/05/2022 | 09:05 | מאת: חן

היי, 2 הבנות דלי ישנות באותו חדר, הן גדלו ורוצות חדר נפרד אבל לצערי האפשרות היחידה לחדר בנפרד הוא שאחת הבנות תישן בחצי חדר מדד ללא חלון בחדר יש 2 פתחי איוורור מברזל שהשארנו פתוח האם יש אפשרות לישון בחדר כזה? האם צריך לעשות בדיקה כלשהי לפני כן? האם יש איזשהי אופציה כדי להשמיש את החדר למגורים? אולי מזגן לממד? אולי אפשרות אולי לפתוח חלון בממד?

לא קשור ממד או חדר אחר. לא ישנים במקום ללא אוורור, יש סכנה של הרעלה או/וגם חנק. אז קחי את זה בתכנון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות