שריפה במבנים עם אסבסט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/05/2022 | 15:08 | מאת: מוטי

שלום, יש לנו שריפה במושב ויש שם גגות אסבסט, התקשרתי למשרד להגנת הסביבה והם אמרו שיעדכנו את הכיבוי אש אבל לא נתנו לנו הנחיות מה לעשות. האם הסיבים יכולים להתפזר יותר רחוק מכיוון שהם נשרפים? האם להרטיב ולשטוף זה אותם הנחיות כלפי סיבים שנשרפים?

כב"ה לא צריכים לקבל הנחיות מאף אחד. אלה אנשי מקצוע מהשורה הראשונה. אם לא קיבלתם הנחיות כנראה שלא נדרשו. ואם התקשרת, למה לא שאלת גם מה לעשות? הם שם במקום ומכירים את האירוע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות