שאלה לגבי עץ מחוטא ..

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/05/2022 | 09:15 | מאת: מ

שלום רב יש לי שאלה עם אדם היה חשוף הרבה שנים לעץ מחוטא במבנה סגור אבל בסוף הורדנו עקב שגילנו שזה לא בריא האם יש בדיקה שמאבחנת עם חלילה נגרם נזק אחרי כל השנים שהיה שהייה ממושכת בחדר ? ועם כן איזה סוג רופא מומחה לדברים הללו ? תודה

לא, אין שום בדיקה שניתן לבצע. לכן, כאשר מדובר בחומרים מסוכנים גורמי מחלות יש להמנע ככל האפשר מחשיפה או לצמצם אותה לערך הנמוך האפשרי, כי אין דרך לבדוק! והנזק... כמובן אצל רוב האנשים לא יתפתח, וחלילה אם יתפתח אז הטיפול הוא במחלות שיהיו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות