חלקיקי פלסטיק וסיליקון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/05/2022 | 19:34 | מאת: יהונתן

שלום ד"ר הזמנתי סטנד מתקפל למחשב נייד מאתר סיני (מציין כי אין תקן) ובמהלך השימוש המחשב מתחכך עם הפלסטיק ותושבת הסיליקון שעליו ויוצאים חתיכות קטנות מהפלסטיק או הסיליקון מהחיכוך עם המחשב. האם הן מסוכנות לנשימה או לכל דבר אחר?

חלקיקים שאתה רואה, גדולים מאוד, לא עוברים בכלל את מערכת הנשימה. והקטנים יותר ... כמו כל האבק שיש לך בבית.

10/05/2022 | 14:40 | מאת: יהונתן

אוקיי תודה רבה עדיף להמנע משימוש מוצר כזה שנקנה ללא תקן או שבסוף החומרים זהים?

להרבה מאוד מוצרי צריכה אין תקן וזה סביר. לא כל החומרים זהים, אבל, השימוש הוא יומיומי, לא נראה כמו בעיה, אולי בעית איכות שהמוצר לא איכותי והוא מתפורר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות