פתלאטים משקית ניילון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/05/2022 | 15:14 | מאת: חיים

שלום, האם לאחר ״מאבק״ עם שקית ניילון, למשל כשמנסים לפתוח שקית שקשורה חזק או כשמנסים לקרוע שקית ויש מגע חזק בין הידיים לשקית, יש מעבר של פתלאטים מהשקית לידיים? צריך לשטוף אותן לאחר מכן? תודה

שקיות רגילות לא אמורות להכיל פתלאטים. מוצרים שמסומנים 3 או 7 עלולים להכיל, לא אוטומטית, צריך לבדוק. ו... אם לרחוץ ידיים, אם מתאים לך אבל לא בגלל פתאלטים שאינם. רק כדי לסבר את האוזן יש בסביבת הקיום שלנו אלפי מוצרים, מוצרי מזון, היגיינה, קוסמטיקה, תרופות... שמכילים פתלאטים. מוצרי פלסטיק הם לא מקור החשיפה העיקרי, להיפך.

09/05/2022 | 21:27 | מאת: חיים

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות