הנדסת האקלים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/04/2022 | 19:01 | מאת: קובי

שלום רב, יש לי שאלה בנושא הריסוסים בשמיים למטרת הנדסת האקלים. החומרים באוויר מכבידים על הנשימה וריחם מעיק. האם ידוע על איזה חומרים מדובר ואם הם עלולים להזיק? תודה.

הנדסת אקלים היא תכנית לבקרה של השפעה על הסביבה. צריכה טובה של דלק, שימוש באנרגיה מתחדשת, מחזור ועוד. אין קשר בין הנדסת אקלים לקונספירציה של ריסוס. בעבר הרחוק השתמשו ביודיד הכסף להורדה של גשם כי היו שנות בצורת והיינו תלויים בעיקר בכנרת. מזמן הוכח שלא יעיל ולא משתמשים בזה יותר. מתבצעים ריסוסים של שדות עם חומרים מכלי טייס. דברים ידועים ואין בהם שום חדש. כל השאר... פייק מושלם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות