דגי סלמון ורעלים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/04/2022 | 22:33 | מאת: מלי

שלום, אני לא בטוחה שהשאלה מתאימה לפורום, אבל שמעתי שדגי סלמון מכילים טוקסינים רבים בגלל צורת הגידול שלהם. האם רצוי להימנע מצריכתם? תודה מראש.

לא בדיוק קשור בכל זאת ארחיב מעט בנושא כל מוצר מזון מכיל חומרים מסוכנים, רעלים (טוקסינים) כי המזון בנוי ממה שיש בסביבה, במים ובאדמה. אז כל הדגים מכילים חומרים מסוכנים, כל התרנגולות והפרות ו... גם כל הפירות והירקות, והקיטניות ושאר דברי מאכל לא משנה אם "אורגני" או רגיל. בחלק יותר בחלק פחות. בנוסף, גם בפירות לדוגמא בלי קשר לאופן הגידול שלהם יש בהם חומרים מסרטנים, כולל תפוחים ובננות. אז, לא נאכל? ברור שנאכל. החוכמה היא מידתיות וגיוון. אז, לגבי סלמון יש שמפיצים עליהם יותר מידע מתוך אינטרסים, אך גם הטונה וגם הנסיכה וגם אמנון, כולם מכילים חומרים בעיתיים לצד כל החומרים הטובים שבהם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות