תחתיות כוסות "מאבן סופגת"

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/04/2022 | 20:43 | מאת: רונית

שלום, רכשתי סט תחתיות לכוסות שעשויות ממה שנקרא "אבן סופגת" והתחתית משעם, כשפתחתי את האריזה, ניתן היה להרגיש במעט אבק על גבי התחתיות, הבנתי שאבן סופגת זה בעצם "אבן חול" (Sand Stone), האם בעצם מדובר בסיליקה? האם ייתכן שבמוצר סופי ללקוח יהיה סיליקה מסוכנת או שזה סתם אבק? האם ניגוב עם מטלית לחה של התחתיות היא פעולה בטוחה ומספיקה? תודה רבה מדובר במוצר הבא: https://www.amazon.com/Coasters-Absorbent-Different-Housewarming-Birthday/dp/B07HXZ6PT3/ref=sr_1_2?crid=NNXYS8M95K70&keywords=Funny%2BCoasters%2Bfor%2BDrinks%2Bwith%2BHolder&qid=1650649239&sprefix=funny%2Bcoasters%2Bfor%2Bdrinks%2Bwith%2Bholder%2Caps%2C186&sr=8-2&th=1

23/04/2022 | 06:19 | מאת: רונית

תיקון קטן לשאלה-לא אבן חול אלא פורצלן, הבנתי שגם פורצלן מכיל סיליקה.

נא להמנע מפרסום של מוצרים. הפורום לא מיועד לקידום מכירה של מוצר זה או כל מוצר. אז זה גם לא פורצלן, ואינני מבינה מהיכן הבנת שמכיל סיליקה, ושם לא אמרו לך שלא בעיה? ואם מכיל סיליקה, נו אז מה? האם את מודעת לכך יש לך עשרות מוצרים בבית שיש בהם סיליקה? כולל מוצרי פורצלן. גם הבית שלך בנוי מחומרים שמכילים סיליקה. את הולכת לים? כל החול של הוא סיליקה. חומר הוא לא אוטומטי מסוכן בגלל השם שלו. תלוי בהרבה דברים, כולל הדרך בה חודר לגוף שלנו, אם בכלל. אז המוצר שלך, הוא בכלל עשןי קרמיקה עם מתכת (לא נאמר איזו מתכת). חומר בעל חוזק גבוה לשחיקה. אז אולי הגיע עם קצת אבק מהדרך. תשתמשי בו או לא, החלטה שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות