קעקוע.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/04/2022 | 09:47 | מאת: נתנאל

היי אני רןצה לעשות קעקוע אבל קצת קראתי על הסכנות האפשריות וזה הרתיע אותי בעיקר כמו אלרגיות וחשיפה לרעלים למתכות שבדיו וכו׳. אבל אז, קראתי שאפילו בפירסינג יש סכנות וכן אפילו עד מוות (ויש לי כבר) , אז אני מנסה להתייחס אל הכל באופן תיאורטי. אבל רציתי לשאול האם הסכנות בקעקוע הם נפיצים ומסוכניל יותר כמו סכנות בפירסינג? כי אם כן אז זה חשש מיותר. כי גם לצאת לרחוב מסוכן.

כפי שאני חוזרת ואומרת, הכל מסוכן, אין לא מסוכן. גם להשאר בבית מסוכן. ומאחר שאין לנו ביטוח נגד פגיעה, ואף אחד לא יודע ממה יפגע, אם בכלל, נזהרים ככל שאפשר. כל אחד עושה ניהול סיכונים ומחליט לעשות פעולה מסויימת או לא, אפילו פעולה פשוטה כמו לדוגמא לחצות כביש. 10000 פעם ולא קרה כלום, עד ש.... אין קשר בין הפירסינג שעבר בשלום לבין קעקוע, כל דבר לגופו. גם אם פירסינג 1 או 10 עברו בשלום. אין לך מידע לגבי ה 11. יש הסתברות, אך לא ודאות מוחלטת שיהיה בסדר. גורמי הסיכון בקעקוע רבים יותר מאשר בפירסינג, כי מדובר בהחדרה של חומרי הצבע תחת לעור. היום יש יותר בקרה על החומרים. אך עדין חלקם לא נבדקו/אושרו, ו... יש את המזל, והרגישות האישית. ההחלטה כמובן בסופו של יום היא שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות