ריסוס מטהר אוויר לכיוון השירותים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/04/2022 | 23:51 | מאת: שי

האם רסיסים של מטהר אוויר שמרססים לכיוון השירותים או לכיוון מקום שמרססים עליו מתנדפים והאם זה מזיק?

זה תפקיד התרסיסים להתפזר באוויר בצורת אירוסולים - טיפות או חלקיקים קטנטנים. במקרה זה מפיצים בושם. מטהר אוויר... לא בדיוק. וחומרים אלה נדיפים, כך שהריסוס והטיפות הקטנות עוזרות לנידוף לפיזור ריח בושם. כל חומר מזיק תלוי בכמויות, דרך חשיפה ועוד משתנים רבים. במקרה זה מדובר בכמויות קטנטנות של חומר שסביר שנבדק שלא גורם לפגיעות בריאותיות בכמויות אלה. מכל שלם... לא דרך השימוש ולא תהיה לגביו אזהרה. מי שרגיש לבושם ולרכיבי התרסיס עלול לפתח תגובה של אי נוחות, אלרגיה או תגובה אחרת. בנוסף החומר בצורה הזאת דליק מאוד, והמכל מסוכן ועלול להתפוצץ בחימום (ראה הכתוב בתווית).

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות