השלכת חומרי ניקוי לפח

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/04/2022 | 16:32 | מאת: יעלי

שלום, יש לי מסיר שומנים ומסיר אבנית פגי תוקף, ואני גם לא צריכה אותם יותר. הבקבוקים די מלאים. האם מותר לזרוק לפח ? או שצריך לרוקן (ואם לרוקן אז איפה- לא רוצה לשפוך בכיור בבית)? תודה

אין פג תוקף למסיר שומנים ומסיר אבנית. החברות כותבות כי זה מאוד כדאי מבחינה כלכלית. החומרים ימשיכו לעשות את העבודה עד שהמכלים יתרוקנו. היחיד עם פג תוקף אמיתי הוא אקונומיקה שמתפרקת, שבלאו הכי מזרימים למערכת הביוב. ומסיר שומנים, בדיוק אותו חומר של פותח סתימות, אפשר לשפוך לביוב וכך גם מסיר אבנית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות