מדחום שנשבר.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/04/2022 | 13:33 | מאת: נתנאל

היי להורים שלי נשבר בבית מדחום זכוכית. אני לא יודע בוודאות שזה אכן ללא כספית. בכל מקרה אימי אמרה שניקתה ועשתה ספונגה למרות שטענה שלא ראתה נוזל אפור אלא רק זכוכיות. אך במקרה הגרוע שזה אכן היה כספית וכן נשאר טיפה השאלה שלי האם האדים יכולים גם להגיע לאוכל שמכינים בסביבה? או רק לנשימה? כי אני כן לוקח מהם אוכל או מגיע לאכול לפעמים.

15/04/2022 | 00:38 | מאת: נתנאל

ובמידה ועשתה ספונגה האם אפשר להיות רגועים גם בשבילם? וגם בשבילי שאגיע אליהם ? ועד כמה קריטי לנשום כספית פעם בשבוע שמגיע אליהם? ואם זה נשבר בחדר שינה האם האדים מגיעים גם לסלון?

אתם אפילו לא יודעים שבכלל מדובר בכספית... אולי בכלל אין שום בעיה? מדי החום של השנים האחרונות אין בהם כספית. החומר שיש בהם איננו בעיתי. ספונגה לא עוזרת, אלא בכך שאולי אם בכלל יש כספית חלק נדבק לסמרטוט. אם נשאר כספית, רואים אותה, כדוריות קטנות נוזליות. לאסוף עם נייר כאשר משתמשים בכפפות. לא יגיע לאוכל. באופן רגיל יש באוכל כספית בכמויות קטנות. בהתאם להנחיות משרד הבריאות פשוט לאוורר את הבית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות