מצלמה עם טבעת לד להארה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/04/2022 | 13:13 | מאת: דנית

שלום, הצטלמתי היום להכנת דרכון ות.ז., ישבתי ממרחק של כחצי מטר והייתי צריכה להסתכל לכיוון הטבעת המוארת (והדי מסנוורת) לזמן די ממושך, כי היו שני צילומים וזה לקח זמן, משהו כמו דקה, חלק מהזמן לא הסתכלתי לעדשה עצמה אלא לכיוון טבעת ההארה (כי לא הייתי בטוחה לאן אני אמורה להסתכל). לאחר מכן, היו לי מעין "שאריות" אור בעיניים לחצי דקה בערך, האם יכול לגרום נזק לעיניים? למה הרגשתי את ה"שאריות" אור האלה? תודה

לא יותר מאשר סינוור. אין נזק לעיניים. לעין לוקח מספר שניות לדעיכה של הקולטנים. בדיוק כמו שמסתכלים בשמש, או בכל סינוור אחר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות