ריח של ריסוס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/04/2022 | 18:50 | מאת: נעמה

שלום, אני גרה בדירה שנה וחצי. במהלך הניקיונות היום שמתי לב שבחלק מהחדרים בדירה וגם בסלון יש ריח לא נעים מאזור הרצפה. בעיקר באזור בו יש רהיטים שצמודים לקיר. הרחתי ריח כמו של ריסוס מאזור הפנלים. לא עשינו הדברה כשנכנסנו לדירה, כך שבדירה לא בוצעה הדברה לפחות שנה וחצי (לא יודעת מה עשו הדיירים הקודמים). האם יכול להיות שנשאר חומר של ריסוס מהדיירים הקודמים ויש ריח ככ הרבה זמן? יש לי ילדים קטנים בבית שמשחקים הרבה על הרצפה... תודה

חומרי ריסוס מתפרקים תוך מספר שעות עד מספר שבועות תלוי בחומר ובצורה שהוא מגיע. שנה וחצי ממש לא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות