שאיפת אדי אלכוהול מחומר סילר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/04/2022 | 15:19 | מאת: אאאא

היי השיפוצניק התיז סילר לאיטום מסביב לחלון הבית קטן כ 100 מטר החלונות בהם התיז היו פתוחיפ כמובן. היה ריח חריף למשך חצי שעה - שעה . האם זה מסוכן?? אני קורא שחייבים לשים מסיכה כשמתמשים בחומר הזה. אני בחרדות מוות. האם זה מתנול שגורם עיוורון??

יש עשרות סוגים של חומרים איטום. צריך להתיחס לחומר וההרכב שבו השיפוצניק עשה שימוש. אם בחרדות, לך לקופת חולים.

04/04/2022 | 19:04 | מאת: אאאא

היי תודה זה כבר עבר לי ברוך השםםםם במוקד הרעלות אמרו לי לצאת לאוויר הפתוח 15 דק. ושזה ממסים או משהו כזה. הוא שם חומר נגד רטיבות סילר השפריץ על עדן החלון ומסביב לחלון. אבל הדברים שכתוב באינטרנט מלחיצים אותי רצח. אני קורא דברים מלחיצים באינטרנט ששמים בזה מתנול מעוור ושאיפת אדים זה כמו שתיה. האם זה פייק ניוז או יש בזה משהו?? נניח במקרה תיארותי וקיצון, בו נשפך בחדר חצי ליטר מתנול והחלון פתוח, יש סכנה בנשימה של החומר??

לעזוב את המקום להזעיק מיד את כיבוי אש והצלה, משטרה והגנת הסביבה

05/04/2022 | 20:49 | מאת: אאא

היי אחרי בירור עם הקבלן הפ ערבבו את הסינר עם טינר בגלל זה הריח המסריח והסחרחורת. ולא נהוג מתנול בכלל בסינרים וטינרים

ברור שלא. עדיף קודם לברר לפני שמפתחים חרדות ושאלות על אירועים שלא קיימים

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות