צעצועי פעוטות שימוש חוזר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/04/2022 | 09:51 | מאת: ליאור

שלום, לפני 6 שנים רכשנו המון צעצועי פעוטות איכותיים, כאלה שהתינוק יכול להכניס לפה ולשחק. הכל נקי ואוכסן בממד הבית. כעת לפני לידה רוצה להציא את כל הצעצועים שמתאימים לגיל כמה חודשים. כמובן שננקשה אותם שוב. האם יש מניעה?? חשש? ספק? מאחר ועברו 6 שנים. יכול להיות שנפלט מהם חומר אסור?

אם לא כתוב על הצעצוע תאריך תוקף, הם בתוקף. יש צעצועים שמשחקים איתם עשרות שנים. אם הם מתפוררים אז לא כדאי לתת אותם לתינוק.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות