מגן סיליקון לסמארטפון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/03/2022 | 21:40 | מאת: יהונתן

שלום, יש מכונה בחנויות סלולר שחותכת לפי מידה את המדבקת סיליקון, זה נראה כמו מדפסת. השאלה האם חיתוך או חימום החומר עלול לפלוט חומרים כלשהן שעלולים להזיק?

יש סוגים שונים של מדבקות למסכים של סלולר. בכל מקרה התהליך הוא חיתוך בטמפרטורה נמוכה, לא אמורים להשתחרר חומרים מסוכנים. גם אם יש מעט ריח לא אומר שיש חומר בעיתי אלא שחוש הריח רגיש מאוד. ולהזכיר כל החומרים בעולם מזיקים ומסוכנים, תלוי בעיקר בכמות אליה נחשפים ובדרכי החשיפה המוגדרות לחומר.

31/03/2022 | 21:04 | מאת: יהונתן

תודה רבה. לגבי כל החומרים שקיימים בעולם, יש חומרים מסויימים שלא ירדו מהבגדים במכונת כביסה ? למשל אבק מסוים או חומרים תרסיסים שונים שנחשפים אליהם בשיגרה או בשיפוצים?

לא ברור הקשר בין השאלות. לשום שאלה אין תשובה גורפת. כל החומרים בעולם? אין מישהו שיודע. כל החומרים שמותרים לשימוש ביתי יורדים בכביסה. חומרים חריגים עדין כביסה היא התשובה, תהינה להם הנחיות כביסה מתאימות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות