שאלה בנושא פלסטיק הנדסי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/03/2022 | 11:37 | מאת: ד

שלום רב יש לי שאלה האם חליל שמיוצר מפלסטיק הנדסי קשיח האם זה מסוכן שמכניסים לפה את החליל וכו או שלא . copolymer acetal material או בכינוי עם זה מוכר POM C בצורה קשיחה לא נוזלי או משהו חומר קשיח מאוד לייצור חליל.

לא, החומר משמש בצורותיו השונות למוצרים רבים מאוד כולל לתעשית המזון ןלמוצרים רפואיים. כמוצר סופי יש לו יתרונות רבים שאין לחומרי פלסטיק אחרים, כמו למשל שחיקה נמוכה מאוד, ספיחה נמוכה של רטיבות ותכונות נוספות שמעלות עמידות ואיכות של המוצר

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות