אסבסט בקומה נמוכה שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/03/2022 | 21:14 | מאת: מיכל

שלום, ראיתי דירה בבנין בקומה 2 שליד הבנין יש בית פרטי ובחצר ראיתי גגון אסבסט. האם סיבי אסבסט יכולים לעוף למעלה לקומה 2? תודה רבה

בדקת שזה אסבסט? בהנחה שזה אמנם אסבסט, בדקת אם מצופה כנדרש ואז לא בעיתי? כל דירה והמשתנים הסביבתיים שלה. אם בכלל אסבסט, ואם בכלל יש בעיה של התפוררות, יש לבדוק ולא לתת תשובה באוויר. הפורום לא עונה ולא מייעץ ברכש דירות.

10/03/2022 | 20:39 | מאת: מיכל

כן זה אכן אסבסט. במידה והוא לא שבור ובעלי הדירה יסכימו לצבוע כנדרש זה בסדר?אין סכנה? תודה

אי אפשר להגיד בלי לבדוק בפועל בשטח החלטה שלכם על דרך הפעולה

13/03/2022 | 12:05 | מאת: מיכל

איך ניתן לבדוק את הדברים האלו?צריך להביא סוקר בתשלום?

בשביל זה יש אנשי מקצוע ובודקים מקצועיים ואף אחד לא עובד בחינם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות